top of page
RawStories_ImmanuellaWouter-5.jpg

2 Online Sessies gratis
 

Start met Verandering 

Een stap nemen naar iets nieuws onbekend kan angsten oproepen. Vaak brengt het onzekerheden met zich mee en die leiden tot een afwachtende houding. 

Veel mensen hebben hier last van en kiezen dan uiteindelijk voor om niet de verandering aan te gaan. Dit voelt veilig en roept tegelijkertijd ontevredenheid op.

Met start met verandering ga je de eerste stappen maken. 

Stap 1: schrijf je in voor 2 gratis online sessies

Stap 2: In deze online sessies gaan we kijken wat jij nodig hebt en wat je graag zou willen veranderen. 

Wat je wilt veranderen kan van alles zijn. Enkel voorbeelden zijn: Grenzen leren aangeven, angst voor verandering of andere angsten, mindset veranderen, willen starten als ZZP'er maar je weet niet zeker of dit de juiste keuze is. 

Als zorgmedewerker zijn dilemma's en uitdagingen in je werk waar je anders zou willen leren omgaan.

 

Alle sessie zijn op jouw behoefte zodat we direct stappen kunnen maken.

Houd rekening dat je enkel maar 2 gratis sessie heb. Dit dient voor om je grip en inzichten te geven over dat wat je wilt veranderen. Dit gaat je verder helpen om de stappen in naar de verandering te nemen. 

Het doel is om je te coachen zodat je grip op de situatie krijg. Met grip op de situatie creëer je overzicht en kan je de volgende stap nemen.

Hoe zit dit er praktisch uit:

Je schrijft je op 17 of 24 augustus voor de eerste sessie.

Je krijgt dan een mail waar je voor de tweede sessie kan inplannen. De tweede sessie vinden plaats op 5 of 12 september. 

Alle sessies worden via zoom gegeven. Bij inschrijving krijg je een zoomlink en een formulier om in te vullen. Dit om mij beter te kunnen voorbereiden op onze sessies. 

Schikt het niet op de dagen stuur een email naar info@limbicum.nl en kom je wachtlijst voor de volgende keer. Je hoort dan als eerst wanneer de volgende keer is.

 

Er zijn beperkt aantal sessie beschikbaar. Ben je op een bepaalde tijdstip of dag beschikbaar plan dan snel je sessies in! 

bottom of page