top of page

Wanneer je meer werkplezier of levensgeluk wilt ervaren plan een gratis intake om samen te kijken hoe wij dat gaan realiseren. Maakt niet uit in welke branche werk in loondienst of als ZZP'er. 

CarrièreCoaching 

Vrouw aan het werk

Wil je meer halen uit je werk?

Ieder mens is uniek, het ontdekken van jouw krachten geeft je toegang tot jouw bron, waar je altijd op terug kan komen. Werkplezier en levensgeluk is iets dat niet altijd vanzelf sprekend is. Hoeveel mensen werken waar ze werken omdat het geld op tafel brengt. Werken heeft vaak dan een negatief gevoel wat vervelend is. Automatisch daalt het gevoel van levensgeluk op het moment dat je niet gelukkig voelt in je werk. Logisch want de meeste van ons spenderen de meeste tijd op het werk. 

 

Vaak zit levensgeluk en werkplezier aan elkaar verbonden. Wanneer thuis niet goed gaat merk je aan jezelf dat je werkplezier ook afneemt en omgekeerd. 

 

Stress, angst gevoelens, slaapproblemen of burn-out klachten zijn vaak de symptomen van dat wat niet goed voelt. Wanneer je vast loopt op 1 van de 2 gebieden heeft dit een grote impact op jouw als mens. 

 

Wil je hierin verandering brengen en niet meer in rondjes lopen dan is coaching of counseling een uitkomst. Op het moment je besluit om een gratis kennismaking te plannen. Maak je een grote stap naar jezelf. Je besluit om te investeren in jezelf, omdat jij dat wilt. Je geeft gehoor en dat deel dat niet gelukkig voelt of vast loopt. Je zorgt voor jezelf. 

Professional Female
Medisch werker

Kiezen om te werken in de zorg is een keuze waar je intern gemotiveerd bent. Het is vaak niet gewoon werk verrichten. Het werken vanuit compassie, acceptatie en liefde voor de mens, geeft een voldoeningsgevoel dat niet in geld uit te drukken is. Het is een gevoel dat automatisch opgeroepen wordt en zich uit in allerlei verschillende beroepen die samen zorgen voor het welzijn van de maatschappij.

Wanneer omstandigheden ervoor zorgen dat een zorgmedewerker leegloopt. Dan hebben we over de gevoelens die ervoor zorgen dat werkplezier, levensgeluk ervaren wordt. Limbicum coaching helpt iedere zorgmedewerker die dit gevoel kwijtraakt of al kwijt is. Dit om deze persoon te helpen om in zijn kracht en talenten te ontwikkelen. En zijn potentieel te bereiken en behouden.

Met je nieuwe rol als zzper kom je niet alleen administratieve uitdagingen tegen maar ook mentale uitdagingen.

Het is soms een uitdaging wanneer het gevoel van onzekerheid op komt tijdens het werken bij een nieuwe opdrachtgever. Je bent goed in je werk en toch voel je onzeker en presteer jij onder het niveau wat jij zou willen. Dat is lastig en vervelend!

Ook jouw plekje binnen het team is nieuw en een uitdaging. Hoe ga jij daarmee om? 

  

Gevoel van onzekerheid , stress of soms angstige gevoelens kunnen opspelen.

 

Wij kunnen samen kijken hoe jij weer sterk en krachtig  kan staan in je nieuwe rol. Een visie creëert over je bedrijf en het gevoel werkplezier weer gaat ervaren.

Vrouw mouwloze jurk

Limbicum Coaching

Limbicum coaching richt zich op werknemers en werkgevers die streven om werkplezier en levensgeluk zoveel mogelijk proberen te optimaliseren. Waar de gewoonte is om aan de slag te gaan met uitdagingen, ontwikkeling en waar groei en ruimte onderdeel is van het geheel. Een werksfeer durft te creëren waar ieder mens gewaardeerd wordt op zijn uniek kwaliteiten. 

 

Het streven van Limbicum Coaching is om het negatieve gevoel die velen hebben met werken tegen te gaan. Het gevoel  van moeten werken doelloos uren, dagen of jaren besteden aan iets (een baan) dat alleen geld oplevert om te gooien. Ja we hebben geld nodig!  

nee dat moet niet de enige motivator zijn om te werken. 

 

Hoe zou de wereld eruit zien als iedereen de vrije keuze heeft om ergens te werken waar hij of zij wilt en daar zijn talenten te ontwikkelen. Ik denk dat we productiever, gemotiveerder en creatiever van worden. Werkplezier en levensgeluk zou geen streven zijn maar het zou er gewoon zijn. 

RawStories_ImmanuellaWouter-3.jpg
bottom of page