top of page
Meditatie aan zee

Bewust Ondernemen/Carrière 

Bewust ondernemen of carrière stappen maken is een pad waar vrijheid, creativiteit, geluk en visie. 

Zorgmedewerker die bewust wilt omgaan met zijn carrière of onderneming 

Ben jij een zorgmedewerker of ZZP'er die....
 • Moeite heeft om zijn grenzen te bewaken. Je geen nee durft of kan zeggen tegen die diensten of opdrachten waarmee jezelf wordt benadeeld. Waardoor je werk-privé balans eronder lijdt. In verschillende situatie ​juist inschikt in en je jouw belang niet voorop stelt. 

 • Zich laat leiden door angst. Wil je graag de volgende stap maken in je carrière of bedrijf en vanwege alle angst scenario die je bedacht hebt niet kan besluiten om het te doen. Angst voor verandering > ervaart of angst voor financiële onzekerheden. Wanneer je angst voor financiële onzeker hebt kan dit bij de ZZP'er leiden tot extreem veel werken en geen vakantie opnemen. Bij de mensen in loondienst is het vaak dat ze de volgende stap alleen nemen uit overwegen wat de financiële voordelen of nadelen met zich meebrengt. 

 • Zijn werk doet maar nog niet goed weet of dit het werk is wat bij jou past. Je weet nog niet precies wat je krachten en talenten zijn. Waar ben ik goed? En hoe kan ik mijn talent verder ontwikkelen? 

 • Doelloos werken en niet weten wat je verder wilt. Je werkt in een situatie dat voldoende aanvoelt, maar je weet dat dit niet het eindstation is. Wat de volgende stap is weet je ook niet. 

 • Zich leeg of ontevreden gevoel van binnen waadoor het werken niet motiveert. 

 • Zich vaak moe en gestrest voelt door het werk en weet niet hoe nu verder te gaan

 

Dit zijn enkel voorbeelden waarmee je bij mij terecht kan komen.

Hoe zal het zijn als je bewust als zorgmedewerker of ZZP'er werkt 
 • Je toont leiderschap binnen je vakgebied en/of in je onderneming. Je maakt beslissingen waar je de situatie dusdanig inschat waarbij je de ander en jezelf meeneemt in de beslissing die neemt. 

 • Je laat je niet leiden door angsten, maar door alle dimensies van het mens zijn mee te nemen in de stappen die neemt. Je gedachten en gevoelens zijn op 1 lijn en je voelt je zeker over de beslissingen die je moet nemen.

 • Je weet wat je krachten/talenten zijn en wil en kan ze ontwikkelen naar jouw wensen.

 • Je hebt een visie over je carrière en onderneming. Je werkt aan doelen binnen je bedrijf of werk waar jij gelukkig van wordt.

 • Je voelt je werk en levensgeluk, je doet en werkt aan wat je motiveert.

 • Je voelt rust, maar bent energiek en hebt de balans waar jij je prettig bij voelt. 

Wat kan dit traject je brengen:

Tijdens dit traject leer je steeds bewuster keuzes over je onderneming en carrière te maken. Wat zijn je drijfveren en wat is je visie over je werk situatie? Je wordt bewust en creëert een visie over hoe jij verder wilt ontwikkelen in je werkzaamheden. Je krachten bewust inzetten heeft als effect dat carrière opbouw en het ondernemen in de zorg makkelijker gaat worden. Dit leidt tot stressreductie en is werkplezier verhogend. Door je valkuilen te kennen, weet jij precies hoe je ermee om kan gaan. Dit alles om een positieve mindset te creëren om succesvol te zijn. 

Wie ben ik 

Ik ben Immanuella, integratieve coach voor zorgmedewerkers.

Mijn carrière in de zorg heeft geleid dat ik op punt ben gekomen om zorgmedewerkers te coachen in het werk en levensgeluk. Mijn intersieke motivatie ' liefde en geloof in de mens' is met de jaren gegroeid voor de zorghelden. 

Door jaren als zorgpersoneel en met zorgpersoneel te werken ben ik veel lief en leed tegengekomen. 

Wanner je mij als coach leert kennen zal je merken dat ik jou als compleet mens zie. Ben doortastend, maar ook liefdevol en heb respect voor jou als mens. Ik geloof dat jij de sleutel ben van je eigen slot. Ik ben ben vereerd om de schakel te zijn die de sleutel en slot bij elkaar brengt. 

Meditatie aan zee
bottom of page