top of page
Handdruk

Werkgever

De mensen in jouw organisatie zijn belangrijk voor je. Zitten zij goed in hun vel, dan is dat zowel binnen als buiten je organisatie voelbaar, merkbaar en zichtbaar. Hen motiveren om te ontwikkelen in hun baan kan best een uitdaging zijn. Bij limbicum coaching ben ik je adviseur en sparringspartner als het gaat om loopbaanbegeleiding. En voor je medewerker ben ik de steun en vertrouwenspersoon die coaching en counseling bied.

 

Wat kan Limbicum Coaching jouw organisatie aanbieden?

 

Loopbaanbegeleiding:

Hier neem ik de rol als adviseur en sparringspartner voor jouw als leidinggevende of HR-professional. Stel je hebt een medewerker die niet goed functioneert. Ik help je graag om deze medewerker weer op de rit te krijgen. Dit kan met een coachingstraject die de medewerker aangaat of soms kan het andere route waar de medewerker ondersteuning krijgt bij het vinden van een passende baan. Ik denk graag mee op de manier dat de medewerker zoals de organisatie baat hebben. 

 

Coaching voor medewerkers:  

Als werkgever wil je dat je werknemers in je bedrijf werken aan hun loopbaan voor nu en in de toekomst. Om hun zelfvertrouwen te vergroten, hen in beweging te krijgen en hun te motiveren om hun talenten maximaal te benutten. Creëer je een werkplek waar groei en ruimte centraal staan. De medewerker kan groeien in zijn talenten en je geef ruimte aan de individu om hier in te ontdekken en ontwikkelen. Dit alles om werkplezier en kwaliteit te verhogen. Je investeert in een duurzame relatie met je medewerkers. 

 

Counseling voor medewerkers 

Het kan zijn dat een medewerker een moeilijk periode doormaakt, stress ervaart en burn out klachten heeft. Laagdrempelig counseling of coaching aanbieden voorkomt uitval en is kostenbesparend. Op het moment dat een medewerker hulp krijgt bij de uitdagingen die hij tegenkomt en zich hier door gelukkiger voelt, merk je dit direct binnen en buiten de organisatie. 

 

Hoe gaan wij samenwerken

Gun jij jouw medewerker of team coaching, dan maak ik een traject op maat. 1 op 1 coaching gebeurd op een integratieve manier, waar alle elementen van de mens meegenomen worden en waar ik de diepte in ga met uw medewerker. Dit om werkgeluk te maximaliseren en leren omgaan met de uitdagingen op de werkvloer.
Team coaching ga ik strategisch en planmatig aan het werk, dit is verhelderend voor iedereen. Ik werk in kleine groepjes waar iedereen deel aan uitmaakt . Hierdoor kan je als team een veilige en leuke werkklimaat creëren waar iedereen op zijn best is.

Elke instelling of bedrijf is anders en heeft een andere methodiek nodig om de samenwerking te laten slagen. Ik kom daarom graag langs om kennis te maken. Ik ontmoet graag je team of medewerkers zodat we kunnen onderzoeken of wij een match zijn!

Heb je vragen neem gerust contact met mij op

Stuur een email naar info@limbicum.nl

of laat je gegevens achter en ik bel je dan terug!

Bedankt voor de inzending!

RawStories_ImmanuellaWouter-10.jpg
bottom of page