top of page
C94AB8FD-C536-476B-8B9F-21B6A46E38AA.jpeg

Bewust Coachen

Soms lopen we vast en komen we er alleen niet uit. En dit is niet erg want elk mens kent dit soort momenten. Wat fijn is dat je kan kiezen of je het alleen doet of met een coach. 

Zorgmedewerker en ZZP'er; zorg voor jezelf!

Ben je een zorgmedewerker of ZZP'er in de zorg die...​
  • Die vast loopt en even niet weet hoe je nu verder. Dit is niet fijn en zeker niet als het in privé of in werksfeer gebeurd. Wij mensen kunnen tegen van alles lopen en de onderwerpen zijn zo divers als de mensen. 

  • Wil werken aan je mindset? Merk je dat je jij zelf de saboteur bent van je leven en je wilt dit niet meer. Dit zie je met name door alle negatieve gedachten die je hebt en je merkt ook dat je jezelf hierdoor laat beperken.

  • Misschien ontevreden is met wat er nu is. Hoe je leven eruit ziet. Door je te laten leiden in het leven ben je op een plek waar je niet wilt zijn. 

  • Last heeft van faalangst en het moeilijk heeft om opleidingen en uitdagingen aan te gaan. 

  • Last heeft van weinig zelfvertrouwen. Het idee en beeld die je hebt van jezelf is vaker negatief dan positief. 

  • Graag hulp wilt hebben met het ontwikkelen als mens, je bent nieuwsgierig naar jezelf en komt graag dichterbij jezelf.

Dit zijn enkel voorbeelden waarmee je bij mij terecht kan komen.

Hoe zou het zijn als je coach vraag beantwoord is:

​Voor een ieder is een de coach vraag anders. Na zo een traject waar geld, tijd en energie heb gestoken is de beloning het antwoord op je vraag maar een klein deel. In een coaching traject leer jezelf als mens beter kennen. Je heb iets aangepakt en dat geeft voldoening, richting en een bevredigend gevoel dat je iets voor jezelf hebt gedaan. Dit traject in een investering in jezelf. Gun jezelf deze investering.

Een gelukkig mens zijn kan je ik niet beloven, maar wel een grote stap in de richting van het gevoel van een gelukkig leven leiden. 

Niks waar jij mee zit is niet de moeite waard om naar te kijken. Zorgmedewerker zorg voor jezelf!

Wie ben ik 

Ik ben Immanuella, integratieve coach die haar hart aan de zorg heeft gegeven.

Zorghelden zijn ook mensen waar voor gezorgd moet worden. En dat is wat ik het allerliefste doe. 

C94AB8FD-C536-476B-8B9F-21B6A46E38AA.jpeg
bottom of page