top of page
Image by Edu Lauton

Actie, Vrijheid  & Blijheid 
YES! IK wil de vrije keuze kunnen
maken hoe IK om ga met situaties
die stress oproepen

Actie Vrijheid

& Blijheid 

Je krijgt meer dan 30% korting op elke sessie die koopt voor 31 mei

 Je betaald 65,- ipv 95,-

per sessie exclusief BTW

Voor wie is deze actie?

Deze actie is voor de mensen die moe zijn om een stressvol leven te lijden. Waar drukte van werk, prive of omstandigheden maken dat je minder kan genieten van het leven. Je merkt dat je lichaam gespannen voelt, je regelmatig slecht slaapt en dat je gewoon moe bent. Je weet dat sporten goed voor je is en dat mediteren je rustig maakt, maar toch lukt het niet om hier tijd voor te maken. Je weet dat je aan stress klachten lijdt en je wilt hier verandering in maken.

Wat wij gaan doen is zorgen dat je meer vrijheid gaat voelen. Vrijheid in je situatie en dat je keuzes gaat maken die een positieve invloed hebben op jezelf. Je gaat meer blijdschap ervaren en rust momenten creëren. Dit gaat ervoor zorgen dat je je energieker gaat voelen! 

 

Hoe snel kan je dit bereiken? Hangt van jezelf en jouw situatie af. Ik heb mensen geholpen die met 3 sessie vrije keuze maken in wat ze willen. Beter kunnen relativeren hoe ze in bepaalde situatie willen voelen en wat binnen hun bereik is om dit voor elkaar te krijgen. Er zijn ook mensen die na 6 sessie dit gevoel bereiken. De sessie gaan op je eigen tempo, ik volg je en begeleid je op verschillende manieren zodat je het maximale uit de sessies haalt.

Je kan een mix van verschillende manieren van begeleiden verwachten. Soms maak ik gebruik van coaching en zijn we praktisch bezig, andere momenten gaan we dieper in onderlaag aan de slag (counseling technieken). We gaan dan op verschillende bewustzijn niveaus aan de slag, zodat je intern je anders gaat voelen, gedragen en denken in situaties die je stress oplevert. Ik maak ook gebruik van mindfulness en verschillende yoga technieken. Ook hier sluit geheel aan je behoefte aan. Bezig zijn met jezelf of spiritueel bezig zijn is voor iedereen anders. Met respect, liefde voor de mens (jezelf) en doelgerichtheid gaan we samen deze pad bewandelen. 

Wie ben ik en waarom bij mij?

Ben een Surinaamse vrouw die in Rotterdam is geboren. Ik kan genieten van de kleine dingen in het leven, als met blote voeten op het strand lopen. Houd van het stadsleven maar heeft ook de natuur ook nodig om in mijn eigen bubbel te stappen. Heb voor mezelf een manier gevonden om steeds bewuster mijn leven in te delen.

Ik geloof dat de grootste kracht die men bezit, het geloof in jezelf is. Dat je met eigen krachten je leven kan indelen zoals jij het wilt en een gelukkig bestaan kan crieren. Om dit te realiseren is bepaalde ontwikkeling van zelfkennis en vaardigheid voor nodig. Bewust zijn van je krachten, deze inzetten, ontdekken en verder ontplooien. Dit maakt dat je meer vermogen krijgt om je leven te veranderen of een gelukkig bestaan te creëren. Mijn leven deel ik met een andere avonturier, mijn man. Samen hebben we gekozen om te ondernemen. Mijn purpose is om werkplezier en levensgeluk in Nederland te verhogen. Stress is een grote bron die deze twee factoren negatief beïnvloeden. 

Je bent bij mij aan het goede adres om hiermee verandering te maken. Dit niet alleen omdat ik goed in mijn vak ben maar omdat ik een passie heb voor het helpen van mensen. Ik heb de juiste scholingen als coach, counselor en nu hypnotherapeut i.o. Ben aangesloten bij de beroepsvereniging NOBCO. Hier wordt ik uitgedaagd om mijn praktijk op peil te houden. 

Wil jij uitgedaagd worden en verandering maken in je leven dan plan zo snel mogelijk een gratis kennismaking!

bottom of page