top of page
ImmanuellaWouter-1.jpg

Resultaat coaching traject ZZP'er in de zorg

  • Een goede basis structuur en organisatie voor jouw onderneming.

  • Meer zelfvertrouwen en inzichten over jouw rol.

  • Je gaat beter voor jezelf zorgen, waardoor je ook beter voor een ander kan zorgen.

  • Een visie over wat je wilt bereiken op de langere termijn.

  • Jouw missie is ontwikkelend en je bent klaar voor een volgende ontwikkeling in je leven.

Wat gaan we doen tijdens het coaching traject   

  1. Inzichten: Welke eisen stel je (onbewust) aan jezelf en wat verwacht de omgeving? Welke interne overtuigingen heb je?

  2. Uitzicht: Wat zou jij willen bereiken/voelen? Wat zou jij hier uit willen halen? 

  3. Uitweg: Jouw inzichten en interne overtuigingen begrijpen ,een plan maken en uitvoeren. Wat is dienstbaar en wat zorgt voor stress?

  4. Op weg: Interne overtuigen veranderen en bewerken.

  5. Overzicht: Reflecteren en bijstellen. 

De duur van het coaching traject wordt afgestemd op jouw vraagstuk tijdens de intake.

Wie ben ik als Coach​-Counselor

Tijdens de coaching sessies ga ik met je de diepte in via de emotie. Het wordt dan duidelijk in welk proces je zit en overtuigingen je niet meer dienstbaar zijn. Door met jou samen de diepte in te gaan, bied ik je de mogelijkheid om jou te begeleiden naar jouw binnenwereld. Door mijn empathie en nieuwsgierigheid naar jouw als mens moedig ik je aan en help ik je meer inzichten te krijgen, om het beste uit jezelf te halen. Mijn krachten als coach zijn: het intensief luisteren naar iemand, door te vragen om goede verbanden te leggen en daardoor de persoon zijn eigen krachten te laten ontdekken en ontwikkelen. 

Wie ben ik als mentor

Ik help je bij vraagstukken die je heb in het bedrijfskundige aspect. Ik draag oplossingen aan en laat je sommige oplossingen zelf ontdekken. Ik motiveer je om het beste uit je onderneming te halen. Door jouw te activeren of de spiegel voor te houden zorg ik ervoor dat je beter wordt in het organiseren van je werkzaamheden. Wat ik ook met je doe is een visie creëren, zodat je over 5 jaar een plan hebt. Daarnaast help ik je ook met het verkrijgen van inzichten voor jouw ouderdag voorziening.

 

In dit traject sta jij centraal, als persoon en als ZZP'er. Alle sessies worden afgestemd op jouw behoeften en vraagstukken. Plan daarom nu een vrijblijvende intake voor meer inzicht in het coaching traject op basis van jouw specifieke uitdagingen.

Sterker in je werk!

bottom of page