top of page


Ik ben een ambitieuze Rotterdamse die haar leven inzet om vrouwen te begeleiden in hun uitdagingen

Over mij

Hallo mijn naam is Immanuella

Oprichter van Limbicum Coaching. Ik ben gestart met Limbicum vanuit een diep gewortelde visie: het versterken van de kracht van vrouwen te midden van hun uitdagingen. In het tumult van het dagelijkse leven vergeten we soms hoe buitengewoon we zijn.

Net als elke vrouw heb ik mijn eigen uitdagingen gekend, momenten waarop ik niet had verwacht uit te komen. Maar juist hier ontdekte ik een levenslust en passie, een liefde voor het leven die me motiveerde om andere vrouwen te helpen. Vooral op die kwetsbare, verdrietige en stressvolle momenten.

Met jarenlange ervaring in de gezondheidszorg als radiodiagnostisch laborant, heb ik mensen in verschillende levensfasen leren kennen. Ik heb aanschouwd hoe ongelooflijk krachtig mensen kunnen zijn. Mijn eigen ontwikkelingspad leidde me naar carrière coaching voor vrouwen, en bracht me zelfs terug naar de schoolbanken. Dit leidde tot specialisaties in miskraam coaching en het begeleiden van vrouwen die depressie en stressklachten ervaren.

 

Mijn reis heeft me geleerd dat we veerkrachtiger zijn dan we denken. Soms is het heel prettig als er iemand is die je herinnert aan hoe krachtig je bent als vrouw. Je ondersteunt terwijl je, je uitdagingen aangaat.  Een depressie, stressvol leven of een miskraam gaan niet in je koude kleren zitten. En daarom sta ik klaar vrouwen die begeleiding willen. 

Om mij te ontwikkelen heb ik de volgende opleidingen gevolgd:

 

Beroepscoach Practitioner

Mindfulness training 

Counseling & Coaching ( Bachelor psychotherapie)

Integartieve Couneslor

Yoga & Ayuveda

Hypnotherapeut i.o

Miskraamcoach

 

bottom of page