top of page

Miskraam verwerking

Krachtig herstel na zwangerschapsverlies 

Miskraamcoaching

Het programma ‘Krachtig herstellen na zwangerschapsverlies’ geeft je precies wat je daarvoor nodig hebt. Een gerichte persoonlijke begeleidingsprogramma van 5 sessies en 2 telefonische consulten na afloop. Ik helpt je om in relatief korte tijd grote stappen te zetten in je verwerkingsproces, waardoor je al snel meer rust ervaart. Als je gerichte aandacht geeft aan je verlies en alle bijbehorende gevoelens, kun je je op korte termijn veel beter voelen.

 

Extra krijg je een werkboek waar je tijdens of na de sessies als dagboek kan gebruiken. Hierin kan je dierbare herinningen momenten uiten. Dit is voor een later moment wanneer je behoefte hebt om even door heen te bladeren. Veel vrouwen vinden het fijn om na jaren terug te lezen hoe zij om ze gegaan met hun verlies. Het kan dan van waarde zijn om het zo terug lezen of tekeningen te bekijken. 

Therapie na verlies 

 

Voor vrouwen die zich depressief voelen, kampen met angstgevoelens, en de ervaring van een miskraam of bevalling als traumatisch ervaren, of simpelweg meer nodig hebben dan coaching kan bieden, bied ik therapeutische sessies aan. Dit omvat een traject op maat dat naadloos aansluit op precies wat je nodig hebt. Ik maak daarbij gebruik van verschillende interventies die je kunnen helpen, waarbij EMDR er één van is.

 

 

ArubaParadisePhotos60.jpg

Voor elke vrouw die zwangerschapsverlies heeft meegemaakt. 
 

Hoe pril of vergevorderd je zwangerschap ook was. Of het om een miskraam, Stilgeboren kindje, afgebroken zwangerschap of abortus. Hoe lang of kort het ook geleden is.

Je bent welkom!

 Wat het programma je oplevert:

 • Rust in je hoofd en lichaam
  Je verlies en alle emoties krijgen gerichte aandacht, waardoor je daarna minder piekert, beter slaapt en meer innerlijke rust ervaart.
 • Energie voor werk en sociale contacten. Je weet hoe je om kunt gaan met lastige situaties. Je stapt met energieker je bed uit en hebt weer zin om dingen te ondernemen.
 • Zelfvertrouwen
  Je leert je eigen gedachtes en de signalen van je lichaam beter kennen. Dat geeft je meer controle, waardoor het vertrouwen in jezelf en je lichaam toeneemt.
 • Vertrouwen in de toekomst
  Je ervaart dat je het verlies en alle emoties kunt dragen. Je weet wat je nodig hebt en wat je kunt doen om je goed te voelen. Daardoor voel je je sterker en ga je met meer vertrouwen de toekomst tegemoet. 
 • Ruimte voor een (eventuele) nieuwe zwangerschap
  Je kunt een nieuwe zwangerschap beter loskoppelen van je verlieservaring(en), waardoor de angst afneemt. Je voelt dat je alles weer aankunt, ook een eventueel nieuw verlies. Dat geeft meer rust en moed voor een nieuwe zwangerschap. 
ArubaParadisePhotos61.jpg

Je hoef dit niet alleen te doen.   

 

 

Plan gratis een kennismaking
Ik kom graag met je in contact zodat wij samen kunnen zorgen voor een krachtig herstel na je verlies. Plan een vrijblijvend gesprek
bottom of page