top of page
Omhelzing

Wil je met mij Rouwen?

Leren leven met onvervulde kinderwens

Wanneer jullie kinderwens niet vervuld is 

Jullie hebben samen miskramen, stilgeboortes en of  fertiliteitstrajecten meegemaakt en het verdriet heeft jullie beiden diep geraakt. Jullie zitten met lege handen en misschien vraag je jezelf wel af wat de toekomst je gaat brengen. Terwijl jullie beiden rouwen om hetzelfde, lijkt het alsof jullie in verschillende werelden leven. De afstand tussen jullie groeit, en er zijn momenten van ijzige stilte of vurige ruzies.

Deze rouw heeft een zware last op jullie relatie gelegd. Wat ooit leuk en sprankelend was, voelt nu dof en zwaar. Je merkt dat de pijn zich in jullie leven heeft verspreid. Jullie zijn kortaf naar elkaar, voelen je minder verbonden, en zelfs simpele dingen zoals kraamvisites voelen als een uitdaging.

Wat als dit zo doorgaat? Dreigt jullie relatie dan uit elkaar te vallen? Hoeveel energie kost het om deze last te dragen?

Wat als een manier is om in één dag een doorbraak te ervaren? Een doorbraak die jullie relatie weer lichter en vreugdevoller maakt. Een doorbraak die ervoor zorgt dat jij je weer beter voelt en dat je weer voluit kunt leven. Een doorbraak die zelfs jullie intieme relatie weer nieuw leven inblaast.

Een kans om de liefde weer te laten stromen zoals het bedoeld is.

Wij, Jan Willem & Immanuella, hebben iets speciaals voor jullie ontwikkeld 

Een dag waarbij je actief aan de slag gaat met jullie rouw onder begeleiding van 2 bevlogen professionals. Wij gebruiken hierbij de meest helpende tools.

Koppels die bij ons komen, willen gericht aan de slag met hun verlies. Ze weten dat ze daar praktische hulp bij kunnen gebruiken, omdat ze dan in korte tijd echt resultaat bereiken. Ze kiezen de beste hulp die er is. Ze benutten onze expertise om verder te kunnen in hun leven. 

Limbicum_Rouwdouwer__LLDfotografie_www.lld-fotografie.nl_3.jpg

Koppels die bij ons zijn geweest, halen het volgende uit onze begeleiding :

-Wat kan je verwachten-

Een volle dag ga je met je partner en gelijkgezinden aan de slag. 

Gedurende dag ben je in een groep of met je partner bezig. Hiernaast is er ruimte voor je persoonlijke vragen.

-Methodiek-

We maken gebruik van het 5 stappenmodel. Dit 5 stappen model heeft zich al in 12 jaar bewezen. Het is krachtig en kort en specifiek programma die velen heeft geholpen. 

-Waar en wanneer-

Op 5 juli in Utrecht

Makkelijk bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Gratis parkeren mogelijk. 

-Ja, wij willen rouwen-

Wat gaaf dat jullie dit samen gaan doen!

Via aanmeld formulier meld je aan voor een gratis vrijblijvend gesprek. We bieden dit aan zodat jullie ons leren kennen en dan pas een definitief besluit neemt. Het is voor ons belangrijk dat jullie beiden een goed gevoel hebben bij ons. Verlies in een zwangerschap en onvervulde kinderwens is een precair onderwerp. Wij weten hoe belangrijk het is voor jullie en ook voor ons. 

 

-We twijfelen-

Het is normaal dat jullie of 1 van jullie twijfels hebben. Het is een grote stap om hulp te ontvangen bij misschien één van jullie grootste uitdagingen. Vul het aanmeld formulier in en schrijf kort en bondig waar jullie over twijfelen of extra informatie over willen. Wij nemen contact met jullie op om je vragen te beantwoorden of helpen graag meedenken met de dilemma waar je voor staat. 

-Investering-

Het kost energie, tijd en geld.

De Normale prijs is €1247,- per stel

Ben je er vroeg bij dan krijg je korting en kost het €947,- per stel.

Even voorstellen

Jan Willem

Mijn naam is Jan Willem van Rangelrooij, en als vader van 11 miskramen doe ik dit werk ter ere van mijn kinderen. Dit had ik 5 jaar geleden niet kunnen zeggen. Toen vluchtte ik voor mijn eigen pijn, en was ik ervan overtuigd dat mannen niet huilen. Dit leidde tot een burnout en ik ging mij afvragen hoe dat kon. Als techneut van oorsprong ging op zoek naar praktische handvaten. Die heb ik gevonden via vele omwegen en ik geef die het liefst zonder omwegen aan jou. De afgelopen 4 jaar houd ik mij fulltime bezig met het geven van (NLP) trainingen en coaching in persoonlijke ontwikkeling, rouw, trauma’s en systemisch werk. 

 

Mijn missie is om rouw rondom onvervulde kinderwens bespreekbaar te maken en handvatten te bieden om deze rouw te integreren in jouw leven. Belangrijke uitgangspunten daarbij zijn voor mij openhartigheid, diepgang, vertrouwen en een vleugje humor. Ik ben ervan overtuigd dat er zonder verdriet geen vreugde kan zijn, en als beide er mogen zijn dat er dan een gezonde balans ontstaat.

 

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om in de buitenlucht te zijn. Hardlopen, wandelen, klussen in de tuin of om te sleutelen aan onze oude VW Kever. Ik word blij van een goed gesprek onder het genot van een heerlijke kop koffie. Ik voel mij dankbaar dat ik dit werk doe.

Limbicum_Rouwdouwer__LLDfotografie_www.lld-fotografie.nl_13.jpg
Limbicum__LLDfotografie_www.lld-fotografie.nl_19.jpg

Even voorstellen 

Immanuella Çaglayan-Wouter 

Mijn naam is Immanuella, moeder van een miskraam kindje Boontje. Op het moment in verwachting van broertje/zusje van Boontje. Na mijn miskraam van Boontje belandde ik in een achtbaan van emoties. Ik worstelde met rouwgevoelens, onzekerheid en het vinden van een weg door dit verlies. Ik wilde rouwen maar wist niet hoe. Ondanks mijn kennis en rijke cultuur vond ik het moeilijk om hiermee om te gaan.

Achteraf gezien is dit een van de mooiste, maar ook pijnlijkste ervaringen die ik heb mogen meemaken. Gedachten als ‘word ik weer gelukkig’ kwamen op. Dankzij de steun van mijn man, familie en een leertherapeut vond ik een weg. Een weg die niet makkelijk maar wel zeker te bewandelen valt.

 

Ik vond de weg naar liefde, passie en kracht om weer verder te leven. Ik ben als mens veranderd, ik ben moeder geworden en heb een missie. Ik wil koppels begeleiden bij het omgaan met verlies tijdens hun zwangerschap.

 

Om mijn werk zo goed mogelijk te doen heb ik naast mijn bachelor Integratieve Psychotherapie, de specialisatie gevolg om alle verliezen in de zwangerschap te begeleiden. En houd ik mij bezig met traumatische ervaringen rondom verliezen.  

Limbicum_Rouwdouwer__LLDfotografie_www.lld-fotografie.nl_8.jpg

Hebben jullie vragen of willen jullie samen leren rouwen?
Vul dan formulier in en dan nemen wij contact met je op.  

Thanks for submitting!

bottom of page