top of page
RawStories_ImmanuellaWouter-5_edited.jpg


Welkom,
ik ben 
Immanuella Caglayan-Wouter

MiskraamCoach, Integratief Counselor, Hypnotherapeut i.o

Het geloof in jezelf is jouw grootste kracht,

vindt het geloof in je eigen krachten  

Werkwijze 
Coaching & Counseling 

Bij Limbicum Coaching, duiken we snel de diepte in door op het gevoel te gaan. Ik via het gevoel die jij op dit moment ervaart direct naar de wortel. Er wordt integratief gewerkt, een holistische aanpak waar gewerkt wordt met alle zes dimensies van de mens: voelen, denken en handelen maar ook de fysieke, sociale en spirituele aspecten. Door te geloven in je krachten en het vertrouwen dat jij ergens van binnen precies weet hoe het aan te pakken staat elke traject op zichzelf.


Tijdens de eerste sessie wordt het duidelijk in welk proces je zit en welke overtuigingen niet meer dienstbaar zijn aan wie je bent. Je ervaart na de eerste sessie niet alleen meer grip maar weet je ook hoe we het verder aanpakken. In de vervolg sessies wordt je gemotiveerd om intern het probleem aan te pakken. De effecten hiervan zijn dat je in je dagelijksleven verandering zal merken. Je zal anders om gaan met dat wat je zo triggert, je zal je anders gaat voelen. Door gebruik te maken van verschillende technieken, begeleid ik je in het proces. Je maakt verbinding met je innerlijke belevingswereld zodat je sneller de oorzaken en oplossingen voor je probleem hebt.  

Dit alles zodat je het doel die je voor ogen hebt kan behalen. 

Een gemiddelde traject duurt ongeveer 6-12 sessies afhankelijk van het probleem

In kader van lange wachttijden bij de GGZ, kan er voor gekozen worden om eerst hier te starten zodat je grip krijgt op de situatie.Vervolgens door te gaan bij het GGZ.

   

Met welke hulpvraag kunnen we je helpen?

De ene dag voel je je vrolijk of goed, de volgende dag somber. Je stemming kan ‘zomaar’ veranderen. Je slaap regelmatig slecht en voelt je nog moe wanneer je wakker wordt. Je piekert regelmatig en je concentratie vermogen en zelfvertrouwen wordt steeds minder. Je hebt dit al een tijd en je voelt dat je er zelf niet uit komt. 

Het is allemaal te veel, je moet qua je gevoel veel te veel. Je merkt aan jezelf dat je een grens hebt bereikt en weet even niet hoe een stap te terug te nemen. Vaak merk je dat je erg druk bent in je hoofd en continu AAN staat. Desondanks krijg je je werk niet af en is het moeilijk om je focus te behouden.

Wanneer je kind verliest in een zwangerschap is een onbeschrijfelijk emotioneel gebeurtenis. Al die gevoelens van verwachting, liefde en verbondenheid worden plotseling overschaduwd door diepgaand verdriet, boosheid en een gevoel van leegte. Je wilt dit niet alleen doen en dat hoef ook niet.

levensfase /zelfbeeld problematiek 

Je merkt dat je vaker ongelukkig voelt en niet tevreden bent met hoe je leven eruit ziet. Je hebt behoefte aan verandering. Verandering in jezelf en je leven. Het lijkt allemaal zo makkelijk maar alleen eruit komen lukt even niet. 

Wat is de investering?

Wanneer we samen een traject aan gaan, ga je investeren in jezelf. Hiervoor is tijd, ruimte, geduld voor nodig. Daarnaast kost het geld.

Individuele Coaching/Therapie kost €95,- per losse sessie. 

Koop je een aantal sessies wat traject vormt is het goedkoper. 

3 sessie kosten €255,- ipv €285,-

In de intake geef ik inschatting hoeveel sessie ik denk dat er nodig is. Ben je student informeer voor de gereduceerd tarief. 

 

Wat krijg je ervoor terug?

Een waardevolle ondersteuning in de uitdagingen en moeilijkheden die je nu ervaart. Een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin jij kan werken aan persoonlijke groei en welzijn.

 

Je ontwikkeld en krijgt steeds meer inzichten over jezelf. Waar je meer empathie en zelfliefde ontwikkeld, je komt steeds dichter bij de kern van jezelf.

 

Gevoel van gelukkig, tevreden en rust is een verlangen die je gaat ervaren.  

bottom of page