top of page

Begeleiding na Miskraam & Abortus

Een krachtig herstel na zwangerschap verlies. Ik bied een veilige en ondersteunende omgeving waar je jouw verdriet en en gemis een plek leert geven in je leven. Hier kun je jouw verhaal delen en emoties uiten zonder rekening te hoeven houden.

Ik bied betaalde en gratis diensten. Ik streef er naar dat elke vrouw toegang heeft tot begeleiding.

Ik gun een ieder hulp bij het verwerken van een miskraam, abortus alle zwangerschap verliezen. 

2 uur per week is er ruimte voor gratis Online coaching sessie. Wil je hier gebruik van maken stuur een email naar  info@limbicum.nl. Voor betaalde diensten hebben we eerst een gratis vrijblijven kennismaking  

 

Je voelt je machteloos, onzeker

 

Angst, verdriet en spanning overheersen

 

Negatieve emoties waar je schuldig over voelt 

 

Je voelt je eenzaam en onbegrepen

 

Je hebt moeite goed concentreren op het werk

Lage energie, weinig zin om iets te ondernemen

Herken je dit? 

Werkboek bij de persoonlijke dag-2_edite

Je bent hier echt niet alleen in! 

Veel vrouwen die zwangerschap verlies hebben meegemaakt, ervaren deze gevoelens maar er wordt weinig over gesproken. Gevoelens waarmee geworsteld wordt en vaak snel genegeerd worden. Wanneer een verlies zo diepgaande impact op je heeft. Kan een jezelf zo afvragen. Hoe ga ik om met dit verdriet? Is het mogelijk om ooit weer gelukkig te zijn? Hoe verwerk ik een miskraam? De antwoorden op deze vragen zijn niet altijd eenvoudig te vinden. 

 

Daarom ben ik er voor je om je hierin te begeleiden 

Wanneer verlies komt terwijl je wacht op het creëren van toekomstig leven 

 

Je ontdekte dat je zwanger bent en

vanaf dat moment startte je met een reis.

Een reis waar je zo naar uit keek.

Je bereid je mentaal voor op

moederschap en droomt over

je toekomstig kindje dat in je groeit.

Je voelt verbonden en ervaart een

onbeschrijfelijke liefde. Er gebeurt zoveel van binnen en je voelt je veranderen. Je stapt in een wereld van moederschap.

 

Tot het moment je kindje verliest tijdens de zwangerschap. Je wereld stort in elkaar. Het toekomstbeeld dat je zo naar verlangde verdwijnt abrupt. Hierdoor ervaar je gevoelens van verlorenheid waarin intens verdriet, boosheid, jaloezie, onzekerheid, eenzaamheid, angst, leegte en schuldgevoelens elkaar afwisselen. De spanning en emoties voel je elke dag en je komt er niet uit. Gevoelsmatig ga je alle kanten op behalve de kant die jij voor het oog had. Je merkt dat je moe bent en minder kan genieten in het leven. Op het werk kan je niet goed concentreren, je kan er niet helemaal ‘zijn’ voor je andere gezinsleden. Genieten van het leven zit er niet in. Je bent misschien het vertrouwen in je lijf even kwijt. Het is veel…  

 

Een nieuw zwangerschap geeft hoop maar veranderd dat gevoel van binnen niet. Of überhaupt te denken aan een volgende zwangerschap kan je niet. Op dit soort momenten in het leven ben ik er om je begeleiden. Je hoef dit niet alleen te doen. Door je te laten begeleiden kan je nieuwe inzichten krijgen en leren om gaan het verlies. Dit leidt dat je rust en vertrouwen in lijf gaat ervaren. Een eventuele zwangerschap ga je liefdevol tegemoet. Genieten van het leven komt weer terug ondanks het verdriet van het verlies er is. Veel vrouwen kiezen ervoor om dit proces samen met een professional te doen. Dit diep emotioneel gebeurtenis heeft aandacht, ruimte en tijd nodig. Ik bied je begeleiding zodat je verder in het rouwproces kan en dat doet wat nodig om een het een plekje te geven. Plan een gratis kennismaking zodat we samen kunnen kijken naar jouw behoeftes.

kiezelstrand
bottom of page