top of page

Bedankt voor het inschrijven!

Wat mijn miskraam me heeft gebrachtIk kijk terug op een jaar waarin ik veel successen heb mogen vieren en intens verdriet heb mogen ervaren. Door zelf een miskraam te hebben meegemaakt, weet ik hoe het is om te verliezen. Ik heb mijn kindje verloren, een toekomstbeeld, een stuk leven in mij. Mijn miskraam heeft niet alleen verlies gebracht, maar ik heb er ook iets voor teruggevonden. Ik heb het gevoel van moederschap, intense liefde, kracht en helderheid gevonden. Dit heeft mij als mens en professional gevormd en dichter bij mezelf gebracht.


Ik kijk uit naar het jaar 2024, ik word namelijk 40 jaar en mijn leven gaat meer in het teken staan om vrouwen die kampen met depressie na zwangerschapsverlies te begeleiden. Als expert merk ik dat er meer behoefte hieraan is. Hierom heb ik meer ruimte binnen mijn praktijk gecreëerd om deze vrouwen te begeleiden. Ik bied persoonlijke begeleiding gericht op zwangerschapsverlies en depressie. Komend jaar ga ik ook mini-workshops organiseren waar dit onderwerp besproken wordt. Dit om de taboes en vooroordelen rondom dit onderwerp tegen te gaan. Ik wil een plek creëren waar vrouwen met diverse achtergronden geholpen kunnen worden. Niet in elke gezin, familie of cultuur kunnen vrouwen hun depressie gevoelens of zwangerschapsverlies bespreekbaar maken.


Het hoeft niet zo te zijn dat je hiermee rond blijft lopen. In Utrecht heb ik een praktijk waar ik je kan begeleiden. Het voordeel van de begeleiding die ik bied is dat het kortdurend en effectief is. Ik gun iedere vrouw krachtig herstel na een zwangerschapsverlies. Dit om een verder gelukkig bestaan te creëren.


Heb je depressieve gevoelens na zwangerschapsverlies en wil je krachtig herstellen, stuur een e-mail. Of wil je gewoon meer weten over depressie of zwangerschapsverlies weten?


Neem gerust contact met mij op via info@limbicum.nl.


Het hoeft niet zo te zijn dat je dit alleen doet!


Warme groet


Immanuella

63 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page